SoetkeeZ wijst de weg met een strategie voor het leven.

Zitten er mentale problemen in de weg van vrij en onbelemmerd functioneren? Los het voor eens en voor altijd op met hulp van de gecertificeerde MatriXcoach van SoetkeeZ.

Succesvolle gesprekstechniek

Met een vol hoofd is het lastig om je op je werk te concentreren. Maar gelukkig: dankzij de zeer mens-vriendelijke MatriXmethode heb je de regie over je hoofd zó weer terug! Vaak al na één sessie met onze MatriXcoach – en zonder terugval. De methode is een gesprekstechniek die personen leert om zelf hun mentale problemen uit verleden, heden en toekomst op te lossen en te voorkomen. Dat betekent:
· Snel meer rust in je hoofd krijgen
· Informatie beter en handiger onthouden
· Onverwerkte emoties, stress, angsten en trauma’s verwerken
· Vreemde pijnklachten zonder medische oorzaak oplossen

Verandering van strategie

Iedereen gebruikt onbewust zijn eigen strategie om in het dagelijks leven te staan. Als die strategie niet goed blijkt te werken, is de oplossing simpel: vervang hem door een betere. De MatriXcoach stelt mensen precies de goede vragen om zélf tot zo’n betere strategie te komen. Dus probleem opgelost, voor altijd! Een kennismakingsgesprek is niet nodig. De coaching kan zelfs telefonisch.

Strikt geheim

Omdat de persoon niet hoeft te vertellen wat de belemmering is, is de MatriXmethode fijn om mee te werken. Niemand hoeft met de billen bloot, want het gaat alleen om het veranderen en vervangen van de strategie. Daardoor is het effect ook blijvend en kunnen toekomstige problemen eenvoudig worden voorkomen.

Contact

Wilt u meer weten over de MatriXmethode en de gecertificeerde MatriXcoach van SoetkeeZ? Neem dan contact met ons op!