Reisleider

Manon Vasterd

Manon Vasterd is de oprichter van bemiddelings- en adviesbureau SoetkeeZ en daarmee uw betrouwbare en ervaren reisleider op weg naar werk. Door goed te luisteren en te analyseren lukt het Manon om de juiste route te bepalen.

Dankzij haar persoonsgerichte en individuele begeleiding behaalt u samen met haar het gestelde einddoel in uw loopbaan.

Volle koffer

De ervaringskoffer van Manon is goed gevuld. Ze heeft vijf jaar bij een landelijke arbodienstverlener gewerkt, o.a. als doktersassistente en beleidsmedewerker, en maakt daar de andere kant van ziektebegeleiding mee.

Door deze ervaring maakt ze de overstap naar de re-integratie. Ze werkt vervolgens acht jaar voor een landelijk re-integratiebedrijf, waar ze verschillende functies bekleedt.

Ze heeft gewerkt als loopbaanadviseur, re-integratieconsulent, loopbaancoach, accountmanager en operationeel manager.

Reisgenoten

Haar klanten en opdrachtgevers waarderen Manon om haar inspirerende, ondernemende en creatieve persoonlijkheid. Met SoetkeeZ zet ze deze eigenschappen, haar kennis en werkervaring graag in bij de begeleiding naar werk. Deze reisleider kan zich goed inleven in haar reisgenoten en zorgt daardoor voor verschil en resultaat!

Wilt u een nieuwe kijk op uw loopbaan of op de loopbaan van uw werknemer? Neem contact op met SoetkeeZ en ervaar hoe de individuele aanpak uw koers zal veranderen.

© 2019 SoetkeeZ, i.s.m. Yellow Pirates, Sieronline, Innerflow en tekstbureau Sprakeloos | Algemene Voorwaarden