SoetkeeZ AnoukAnouk van Paridon

Anouk van Paridon is mede-reisleidster van bemiddelings- en adviesbureau SoetkeeZ. Als een echte co-piloot zet ze samen met u de juiste koers uit om snel en gericht de gewenste eindbestemming te bereiken: duurzaam passend werk.

Persoonlijke bagage

Mensenkennis en inlevingsvermogen zijn een absolute must om optimale steun te kunnen bieden bij re-integratie en outplacement. Die empathische eigenschappen horen dan ook tot de belangrijkste persoonlijke bagage van Anouk.

 

Anouk heeft ruime ervaring met het coördineren van complexe events in hospitality en horeca. Goed luisteren en mensen ‘lezen’, daarin ligt haar grote kracht. Dit maakt dat zij vaak spelenderwijs de juiste partijen bij elkaar weet te brengen.

Samen op weg

De klanten en opdrachtgevers van Anouk vinden haar een ‘mensenmens’ en een inspirator pur sang. Dat past goed bij haar actieve en gedreven karakter. Iets extra’s doen voor anderen geeft Anouk als re-integratie specialist elke dag weer energie. Bij SoetkeeZ vertaalt zich dat naar een individuele en doelgerichte begeleiding op weg naar werk. Met een aanpak die uitgaat van persoonlijke kansen in plaats van onnodige drempels. Het resultaat is… resultaat!

Wilt u nieuwe wegen bewandelen om naar de ideale werkomgeving te reizen? Neem contact op met SoetkeeZ en merk hoe een persoonlijke benadering uw mogelijkheden richting geeft.