Coaching: Sterk in eigen werk

In de ideale wereld kent uw organisatie alleen maar optimaal functionerende werknemers. Uw werkelijkheid ziet er anders uit. Er dreigt uitval, er zijn problemen op de werkvloer of uw kakelverse werknemer moet nog goed op de rails worden gezet. Het SoetkeeZ coaching traject voorkomt uitval en zet uw werknemer (weer) in zijn kracht.

 

Ontdekkingsreis

Startpunt van ieder SoetkeeZ-coaching traject is een ontdekkingsreis naar de competenties, ambities en (verborgen) talenten van uw werknemer. Daarnaast kijken we hoe deze elementen optimaal binnen het eigen werk en uw organisatie worden ingezet.

 

Zo maken wij uw medewerker sterk in eigen werk

Er bestaan twee verschillende trajecten:

Preventieve coaching

  • Voorkomt dat uw medewerker uitvalt om medische redenen
  • Legt een solide basis voor een lang en gelukkig dienstverband met uw nieuwe
    medewerker(s).

Preventieve coaching is sterk competentiegericht. Op basis van diverse gesprekken en uiteenlopende opdrachten ontdekken wat uw werknemer kan, wil en nodig heeft om optimaal te functioneren.

Job coaching

Met Job coaching doorgronden we de problemen op de werkvloer. Wat speelt er en hoe kan de problematiek effectief worden opgelost?

Onze jobcoach haakt in gesprek met u en uw werknemer aan bij de spelende problematiek en neemt mogelijke oplossingen met u door. Uw werknemer gaat vervolgens met een maatwerkprogramma aan de slag. Tijdens gesprekken en uiteenlopende opdrachten brengen we vaardigheden, ambities en (verborgen) talenten in kaart. Tegelijkertijd leren we uw medewerker om anders naar de werkvloerproblematiek te kijken, om andere camera-standpunten in te nemen.

Het einddoel is in alle gevallen: een gelukkige werknemer die het beste uit zichzelf kan en wil halen. Een werknemer kortom, die sterk is in eigen werk.

 

Laat uw werknemer afdalen naar de beste professionele versie van zichzelf, dat werkt altijd in uw voordeel! Contact SoetkeeZ voor meer informatie of een offerte.