MatriXcoaching: Met een opgeruimd hoofd aan het werk

Zit uw hoofd vol stress, gepieker of spoken? Lukt het niet om geconcentreerd aan het werk te blijven en zaken te onthouden? Dan is het tijd voor een grote schoonmaak in uw ‘black box’. Schep orde in uw overvolle hoofd met de SoetkeeZ MatriXmethode en ga weer vrij en onbelemmerd aan het werk.

 

Ontdekkingsreis

U gaat met de SoetkeeZ MatriXmethode op ontdekkingsreis naar hoe u met ervaringen in het leven omgaat. Wat uw onbewuste strategie daarbij is. Een vol hoofd met storende gedachten duidt op een verkeerde strategie. Onze gecertificeerde Matrixcoach helpt u bij het vinden van een andere strategie. Een strategie waarmee u informatie ordent en ruimte maakt in uw hoofd.

 

Zo gaat u weer vrij en onbelemmerd aan het werk

Via een specifieke gespreks- en visualisatietechniek leert u storende gedachten en ervaringen een andere lading te geven. U creëert zo als het ware een andere informatie-orde in uw brein, een nieuwe strategie. Dat geeft snel meer rust in uw hoofd. De SoetkeeZ MatriXmethode helpt ook om informatie beter te onthouden.

Het goede nieuws is dat u niets hoeft te vertellen over uw gedachten en ervaringen. De coach wil alleen weten hoe dit allemaal in uw hoofd zit: als geluid, beeld, gevoel, geur of smaak.

Einddoel van Matrix coaching is dat u de regie over uw hoofd volledig terugkrijgt en ongestoord aan het werk kunt. Dat lukt overigens vaak al in één (online) sessie!

 

Maak schoon schip én ruimte in je hoofd! Contact SoetkeeZ voor meer informatie over de MatriXmethode of vraag om een offerte.