Loopbaanbegeleiding: behoefte aan een nieuwe kijk op uw loopbaan?

Vraagt u zich soms af wat u wilt met uw loopbaan?

Of waarom uw carrière een bepaalde kant op is gegaan? Een persoonlijk traject bij SoetkeeZ geeft u wellicht de antwoorden of het inzicht.

Persoonlijk traject

De meest intensieve vorm van loopbaanbegeleiding is een persoonlijk traject op maat. Tijdens dit maatwerktraject voert u gesprekken en krijgt u vragen en opdrachten mee om thuis uit te werken. Bij deze vorm van begeleiding heeft iedereen baat.

Loopbaancoach

Een loopbaancoach kan u helpen bij twijfel over een carrièreswitch of wanneer u zich afvraagt of uw werk nog wel bij u past. SoetkeeZ is het gewend om met moeilijke vragen op het gebied van werk en loopbaan om te gaan. Wij begeleiden u bij uw loopbaandilemma’s en helpen u om zicht te krijgen op uw diepere drijfveren en motivaties.

Samen op weg

Persoonlijke loopbaanbegeleiding is vrij intensief, maar heeft ook een hoog rendement. Van een goed advies heeft u de rest van uw loopbaan plezier. SoetkeeZ brengt uw interesses, kwaliteiten en talenten in kaart en begeleidt u bij het vinden van de juiste richting. Samen kijken we naar uw mogelijkheden en eventueel regelen we een meeloopdag bij uw favoriete bedrijf.

Uw eindbestemmig

SoetkeeZ is uw gids en geeft u handvatten op weg naar uw eindbestemming: een baan die bij u past en waar u met veel plezier en passie verder kunt.

Wilt u uw reisdoel weten?

Neem contact op met SoetkeeZ!

© 2019 SoetkeeZ, i.s.m. Yellow Pirates, Sieronline, Innerflow en tekstbureau Sprakeloos | Algemene Voorwaarden