Loopbaanbegeleiding: Op zoek naar ander werk?

Bewandelt u het juiste carrière-pad? Heeft u plezier in uw werk? En past dat werk nog bij u? Gun uzelf een SoetkeeZ loopbaanbegeleidingstraject en ontdek of het tijd is om een ander pad in te slaan.

 

Ontdekkingsreis

Ons loopbaanbegeleidingstraject begint met een intensieve ontdekkingsreis naar de dilemma’s waar u tegenaan loopt in uw werk. Tegelijkertijd onderzoeken we waar u op professioneel gebied gelukkig van wordt en waar u goed in bent. Zo krijgen we uiteindelijk in het vizier of u zich op het juiste carrière-pad bevindt of beter de koers kunt verleggen.

 

Zo zetten wij u op het juiste carrière-pad

SoetkeeZ levert altijd een op maat gemaakt loopbaanbegeleidingstraject. We brengen eerst uw loopbaandilemma’s in kaart. Daarna verdiepen we ons in uw drijfveren, interesses, kwaliteiten en talenten. Waar gaat uw hart harder van kloppen, waar komt u voor uit uw stoel en waar blinkt u in uit? In gesprekken en via opdrachten komen we er samen achter.

De loopbaancoach vertaalt de resultaten van de ontdekkingsreis naar mogelijkheden en adviseert hoe u hier opvolging aan kunt geven. Dat kan zijn in de vorm van sollicitatiebegeleiding maar ook een meeloop dag bij uw favoriete organisatie. Einddoel van het loopbaanbegeleidingstraject is een gelukkige werknemer die werk doet dat op alle manieren naadloos past.

 

Neem nu die positieve richtinggevende stap. Pak uw koffer en laat SoetkeeZ uw reisgids zijn naar uw gedroomde werkbestemming! Contact SoetkeeZ voor meer informatie of een offerte.