Re-integratie: Weer aan het werk!

Help uw uitgevallen medewerker weer aan het werk via de altijd op maat gemaakte SoetkeeZ re-integratiemethode. U kiest dan gelijk voor de beste optie om eventuele nieuwe uitval tegen te gaan.

 

Ontdekkingsreis

Een re-integratietraject is niets minder dan een ontdekkingsreis. Samen gaan we op zoek naar kansen en keuzes die specifiek bij uw werknemer passen. Daarbij focussen we primair op terugkeer van uw werknemer binnen de organisatie. Ook de arbeidskansen buiten uw organisatie kunnen onderweg onder de loep worden genomen.

 

Zo helpen wij uw medewerker weer aan het werk

De SoetkeeZ-expert gidst de kandidaat langs alle stappen van het re-integratietraject. Tijdens deze intensieve ontdekkingsreis kijken we vooral naar wat er (nog) wel kan! We motiveren de kandidaat om kansen te zien, keuzes te maken en daarmee aan de slag te gaan.

U krijgt als werkgever na ieder kandidaat-contact een SoetkeeZ-update. Zo stellen we de gestelde doelen makkelijk en snel bij. Einddoel van het traject is altijd een werknemer die tevreden aan het werk is en blijft.

 

In welk spoor van het re-integratietraject past mijn werknemer?

 • 1e spoor:
 • In het 1e spoor koersen we met uw werknemer op terugkeer naar eigen werk, zo nodig met aanpassingen, of plaatsing in een andere passende functie binnen de organisatie.

 • 2e spoor:
 • Lijkt terugkeer binnen de eigen organisatie niet aannemelijk, dan kijken we met uw werknemer in het 2e spoor naar passend werk buiten uw organisatie.

 • 3e spoor:
 • Beschikt uw werknemer na twee jaar uitval over een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WGA), dan gaan we in het 3e spoor onderweg naar passend werk.

   

  Contact

  Houd uw medewerker binnen boord en contact SoetkeeZ voor meer informatie of een offerte.