SoetkeeZ ManonManon Vasterd

Manon Vasterd is de oprichter van bemiddelings- en adviesbureau SoetkeeZ. Ze zet zich in als uw betrouwbare en ervaren reisleidster op weg naar werk. Door goed te luisteren en te analyseren lukt het Manon om de juiste route te bepalen.

Dankzij haar persoonsgerichte en individuele begeleiding behalen medewerkers samen met haar het gestelde einddoel in hun loopbaan.

Volle koffer

De ervaringskoffer van Manon is goed gevuld. Ze heeft vijf jaar bij een landelijke arbodienstverlener gewerkt, o.a. als doktersassistente en beleidsmedewerker. Daar maakte ze de andere kant van ziektebegeleiding mee. Een ervaring die leidde tot de overstap naar de re-integratie. Vervolgens werkte ze acht jaar voor een landelijk re-integratiebedrijf, in verschillende functies.

Manon is actief als loopbaanadviseur, re-integratieconsulent, loopbaancoach, accountmanager en operationeel manager.

Reisgenoten

De klanten en opdrachtgevers van Manon waarderen haar om haar inspirerende, ondernemende en creatieve persoonlijkheid. Met SoetkeeZ zet ze deze eigenschappen, haar kennis en werkervaring graag in bij de begeleiding naar werk. Als reisleider kan ze zich goed inleven in haar reisgenoten en zo zorgen voor verschil en resultaat!

Wilt u een nieuwe kijk op uw loopbaan of op de loopbaan van uw medewerker? Neem contact op met SoetkeeZ en ervaar hoe de individuele aanpak uw koers zal veranderen.