Wilt u uw medewerker helpen aan een andere baan?

Hebt u een medewerker binnen uw bedrijf die u verder wilt helpen bij het vinden van een andere baan? Ga een outplacementtraject aan bij SoetkeeZ.

Koffer vullen

SoetkeeZ levert maatwerk; het aantal gesprekken, de inzet van activiteiten en de duur van het traject hangen af van de wensen van werkgever én medewerker. Individuele begeleiding staat centraal bij SoetkeeZ en daarbij maken we gebruik van traditionele en innovatieve methoden:

  • coaching
  • begeleiding
  • testen en trainingen
  • bemiddeling
  • jobhunting

We zetten ons in om de kansen van uw medewerker op de arbeidsmarkt te vergroten. Het uitgebreide netwerk van SoetkeeZ en onze ervaring op het gebied van outplacement helpen uw medewerker bij het vinden van een andere baan.

Outplacementtraject

Uit ervaring blijkt dat intensieve begeleiding het beste resultaat oplevert. We spreken daarom op zeer regelmatige basis met elkaar af. Gedurende het traject krijgt uw medewerker vragen en opdrachten, om hem of haar extra bagage te geven in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Ervaring outplacement

Iedere vraagstelling is uniek en zo behandelen we hem ook. SoetkeeZ is al jaren actief in het werkveld van outplacementtrajecten en heeft een goed beeld van de lokale arbeidsmarkt. Kies voor resultaat en laat SoetkeeZ de reis van uw medewerker uitstippelen op weg naar een nieuwe baan!

Contact

Wilt u meer weten over een outplacement via SoetkeeZ of eens kennismaken? Neem dan contact met ons op!