Outplacement: wilt u uw werknemer helpen aan een andere baan?

Wilt u uw werknemer helpen aan een andere baan?

Hebt u een werknemer binnen uw bedrijf die u verder wilt helpen bij het vinden van een andere baan?
Ga een outplacementtraject aan bij SoetkeeZ.

Koffer vullen

SoetkeeZ levert maatwerk; het aantal gesprekken, de inzet van activiteiten en de duur van het traject hangt af van zowel de wensen van de werkgever als de werknemer. Individuele begeleiding staat centraal bij SoetkeeZ en daarbij maken we gebruik van traditionele en innovatieve methoden:

visite-bulletcoaching

visite-bulletbegeleiding

visite-bullettesten en trainingen

visite-bulletbemiddeling

visite-bulletjobhunting

Wij zetten ons in om de kansen van uw werknemer op de arbeidsmarkt te vergroten. Het uitgebreide netwerk van SoetkeeZ en onze ervaring op het gebied van outplacement helpen uw werknemer bij het vinden van een andere baan.

Outplacementtraject

Uit ervaring blijkt dat intensieve begeleiding het beste resultaat oplevert. We spreken daarom op zeer regelmatige basis met elkaar af. Gedurende het traject krijgt uw werknemer vragen en opdrachten om hem of haar extra bagage te geven in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Ervaring outplacement

Iedere vraagstelling is uniek en wordt door ons ook als zodanig behandeld. SoetkeeZ is al jaren actief in het werkveld van outplacementtrajecten en heeft een goed beeld van de lokale arbeidsmarkt. Laat SoetkeeZ de reis van uw werknemer uitstippelen op weg naar een nieuwe baan.

Contact

Wilt u meer weten over een outplacement via SoetkeeZ of eens kennis maken, neem dan contact met ons op!

© 2019 SoetkeeZ, i.s.m. Yellow Pirates, Sieronline, Innerflow en tekstbureau Sprakeloos | Algemene Voorwaarden