Outplacement: Op weg naar ander werk!

Afscheid nemen van uw werknemer? Bied een individueel SoetkeeZ out-placementtraject aan: dé weg naar ander werk! Onze individuele en doeltreffende begeleidingsmethode maakt de vaak spannende sprong in het diepe een stuk overzichtelijker.

 

Ontdekkingsreis

Ieder SoetkeeZ outplacementtraject is een persoonlijke ontdekkingsreis naar kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We achterhalen eerst wat uw werknemer echt wil en kan. Daarna brengen we de arbeidsmogelijkheden buiten uw organisatie in kaart. Vaak levert dat een andere baan op. Soms leidt de route naar zelfstandig ondernemerschap. Het outplacementtraject kent maar één einddoel: het afleveren van een gemotiveerde en tevreden werknemer met zicht op een carrière buiten uw organisatie. Uw winst: u neemt fatsoenlijk afscheid van uw werknemer én houdt uw bedrijfsimago intact.

 

Zo helpen wij uw medewerker aan ander werk

SoetkeeZ levert maatwerk. We formuleren voor ieder outplacementtraject een vraagstelling die specifiek bij de werknemer hoort. Daar gaan we op de ons kenmerkende manier mee aan het slag: innovatief, out-of-the-box, persoonlijk, met een berg ervaring en puttend uit een enorm netwerk. De frequente intensieve sessies met uw medewerker bestaan uit:

  • begeleiden en coachen
  • testen en trainen
  • bemiddelen en job hunten

U krijgt als werkgever na iedere sessie een SoetkeeZ-update. Zo stelt u makkelijk en snel de gestelde doelen bij.

 

Maak van uw werknemer een kanshebber. Boek een SoetkeeZ-reis op weg naar ander werk! Contact SoetkeeZ voor meer informatie of een offerte.