“Het valt direct op: de kleur roze. Mooi zacht, bescheiden, zoet, en lief. Niets van deze associaties past bij Soetkeez! De woorden, stoer, eigenzinnig, lef en kracht: dat past. Wat een ervaring, en wat een power die Manon! Een frisse reisgids die een rugzak vult met nieuwe kansen, en ontdekkingen. “

Gusta

Een heerlijke losse omgang waardoor je heel ontspannen het gesprek kan voeren. Als je iemand nodig heb voor de reïntegratie dan is Manon zeer zekers een aanrader. In mijn geval zou ik geen ander willen wensen, ze heeft mijn heel goed gesteund en geholpen.

Danielle Knipscheer

Manon is een spontaan persoon, erg gedreven en gemotiveerd in haar werk. Zij heeft mij goed geholpen tijdens mij re-integratie traject, zij gaf mij zelfvertrouwen, ik voelde mij op mijn gemak en zij legt alles stapsgewijs uit. Wat heeft geresulteerd in een nieuwe baan!

Esther

Beste Manon,

Bij deze wil ik jou bedanken voor de ondersteuning en begeleiding welke ik mocht krijgen tijdens mijn ziektewet periode via Soetkeez, ik heb jou ervaren als een oprechte en eerlijke persoonlijkheid met zeer goede kennis van zaken en heb nooit het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond, motto afspraak is afspraak past precies bij jou.

Mw G. Zweers/Lenters Radewijk

Aan Manon Vasterd als re-integratiecoach heb ik veel gehad, ze heeft mij geholpen om nieuwe inzichten te krijgen in mijzelf in wat er mogelijk is als je je eigen werk niet meer kunt doen. Haar spontaniteit en doortastendheid zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde.

Monique Lenters

Soetkeez is een zeer vakbekwaam re-integratie bedrijf. Eigenaresse Manon Vasterd weet vaak al na het eerste  kennismakingsgesprek wat je wilt, wat je kan en wat je doelstelling is. Ze blijft je tot het laatste moment begeleiden. Ze is open en direct en dat verwacht ze ook van jou. Altijd een open en eerlijk gesprek gehad. Ik had het niet beter kunnen treffen!

Han

Manon heeft mij meer dan een jaar begeleid, wat een passie voor haar vak ! Maar vooral haar optimisme werkt aanstekelijk, ze geeft echt om haar cliënten. Manon stond altijd voor me klaar, via mail of telefoon. Manon is enthousiast, betrokken, vrolijk ,begaan met haar cliënten .zakelijk en vooral heel eerlijk. Manon bedankt voor je hulp !!

Joke Groot

Na eerst langdurig uitgevallen te zijn leek er door een late diagnose en behandeling toch zicht op (gedeeltelijk) herstel en werkhervatting. De WIA-keuring naderde snel en Manon bracht in korte tijd mijn mogelijkheden zowel bij de eigen werkgever als elders in kaart. Ze paste op een prettige en praktische manier haar werkwijze aan toen mijn situatie toch chronisch bleek.

Jan Kiefte