Manon en ik kwamen afgelopen Mei met elkaar in aanraking. Helaas pastte mijn werk totaal niet meer bij mij en begon ik een outplacement traject bij haar. Hierin heeft ze me zo veel handvaten gegeven dat je je weer beseft dat je alles, maar dan ook echt alles zelf in handen hebt. Ze staat dag en nacht voor je klaar en is een aanrader voor een ieder die hulp in zijn/haar loopbaan nodig heeft.

Fabian Jonkers

Een jaar geleden ben ik na 1 jaar ziektewet bij Manon terechtgekomen. Samen hebben wij geprobeerd om een andere baan te vinden. Helaas is dat niet gelukt. Toch heb ik een hele fijne samenwerking gehad. Met al mijn vragen kon ik bij haar terecht. Zelfs in haar vakantie. Manon is een spontane, sportieve en vrolijke vrouw die alles  doet om er het meeste eruit te halen. Een AANRADER voor als je in de situatie komt na 1 jaar ziektewet.

Hanneke van den Berg

Beste Anouk,

Ik wil ik je heel erg bedanken over de leerzame , gezellige en behulpzame gesprekken die we de afgelopen weken hebben gehad. Had nooit verwacht dat ik wat positiever over mezelf zou denken. Dankzij jouw hulp, steun en luisterend oor ben ik zo anders gaan denken over bepaalde dingen. Kortom ik heb er geen woorden meer voor hoe blij ik ben dat jij mij reintegratiebegeleidster mocht zijn. Je bent een topper!!!

Dariva

Hee Anouk,

Ik heb een fijne tijd gehad met jou samen er achter gekomen wat ik graag wil in de toekomst wat past precies bij me alle tijd en ruimte gegeven soms kwam ik er even niet aan toe maar dat was geen enkel probleem ook kon ik mezelf bij je zijn en kon ik altijd mijn verhaal bij je kwijt en ook kon ik heerlijk met je lachen! Als ik je belde stond je voor me klaar en keek je altijd na oplossingen! Bedankt voor deze mooie tijd!!!

Je bent een goed mens!!!

Een heldere communicatie naar beide partijen. Niet bang om helderheid te creëren.

 

 

 

Bedankt voor je steun en het feit dat ik je altijd en overal kan bereiken. Ondanks dat ik het een moeilijk proces vond, (voor mezelf) zag jij toch de mens achter mijn bracht wat positiviteit en humor tijdens onze Teams-afspraken. Dank daarvoor!!

AnneMarie Schuiling

Beste Anouk,

Je hebt mij goed geholpen tijdens het traject. Ondanks dat het traject sneller afliep dan dat we dachten, heb ik de tijd als heel fijn en vertrouwelijk beschouwd. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij jou!

Shirley

Manon heeft me ongeveer 3 maanden begeleid. Deze begeleiding heb ik als zeer prettig en persoonlijk ervaren (ondanks de coronatijd). Via Skype hebben we veel met elkaar gesproken en kon ik met al mijn vragen bij haar terecht. Ik heb veel nieuwe interessante inzichten verkregen waarmee ik aan de slag kan. Manon is een enthousiaste en vrolijke coach de ik iedereen kan aanraden!

J. de Burger

Wat was dat bijzonder, de matrixsessie hoofd leegmaken met Manon. Ik begon met mijn hoofd vol gedachten en verantwoordelijkheden en na een uurtje met Manon wist ik niet meer waar ik me eerder zo druk over maakte. Ik was het niet vergeten, maar ik was het wel kwijt… Ik volg nu nog steeds de aangegeven methode en mijn hoofd blijft leeg.

Eva

Ben Manon enorm dankbaar voor het luisterend oor, het vertrouwen dat ze mij heeft gegeven en de tijd die ik mocht gebruiken om weer beter te worden. Ze is duidelijk, positief en een warme persoonlijkheid. Mede door haar inzet zie ik met vetrouwen uit naar mijn nieuwe baan.

Marloes

Manon,

Bedankt voor je geduld.
Bedankt voor je kennis.
Bedankt voor je uitleg.
Bedankt voor je begeleiding.
Bedankt voor je vertrouwen.
Bedankt voor je medeleven.
Bedankt voor je spontaniteit.
Bedankt voor je lach.
Jan

“Het valt direct op: de kleur roze. Mooi zacht, bescheiden, zoet, en lief. Niets van deze associaties past bij Soetkeez! De woorden, stoer, eigenzinnig, lef en kracht: dat past. Wat een ervaring, en wat een power die Manon! Een frisse reisgids die een rugzak vult met nieuwe kansen, en ontdekkingen. “

Gusta

Een heerlijke losse omgang waardoor je heel ontspannen het gesprek kan voeren. Als je iemand nodig heb voor de reïntegratie dan is Manon zeer zekers een aanrader. In mijn geval zou ik geen ander willen wensen, ze heeft mijn heel goed gesteund en geholpen.

Danielle Knipscheer

Manon is een spontaan persoon, erg gedreven en gemotiveerd in haar werk. Zij heeft mij goed geholpen tijdens mij re-integratie traject, zij gaf mij zelfvertrouwen, ik voelde mij op mijn gemak en zij legt alles stapsgewijs uit. Wat heeft geresulteerd in een nieuwe baan!

Esther

Beste Manon,

Bij deze wil ik jou bedanken voor de ondersteuning en begeleiding welke ik mocht krijgen tijdens mijn ziektewet periode via Soetkeez, ik heb jou ervaren als een oprechte en eerlijke persoonlijkheid met zeer goede kennis van zaken en heb nooit het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond, motto afspraak is afspraak past precies bij jou.

Mw G. Zweers/Lenters Radewijk

Aan Manon Vasterd als re-integratiecoach heb ik veel gehad, ze heeft mij geholpen om nieuwe inzichten te krijgen in mijzelf in wat er mogelijk is als je je eigen werk niet meer kunt doen. Haar spontaniteit en doortastendheid zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde.

Monique Lenters

Soetkeez is een zeer vakbekwaam re-integratie bedrijf. Eigenaresse Manon Vasterd weet vaak al na het eerste  kennismakingsgesprek wat je wilt, wat je kan en wat je doelstelling is. Ze blijft je tot het laatste moment begeleiden. Ze is open en direct en dat verwacht ze ook van jou. Altijd een open en eerlijk gesprek gehad. Ik had het niet beter kunnen treffen!

Han

Manon heeft mij meer dan een jaar begeleid, wat een passie voor haar vak ! Maar vooral haar optimisme werkt aanstekelijk, ze geeft echt om haar cliënten. Manon stond altijd voor me klaar, via mail of telefoon. Manon is enthousiast, betrokken, vrolijk ,begaan met haar cliënten .zakelijk en vooral heel eerlijk. Manon bedankt voor je hulp !!

Joke Groot

Na eerst langdurig uitgevallen te zijn leek er door een late diagnose en behandeling toch zicht op (gedeeltelijk) herstel en werkhervatting. De WIA-keuring naderde snel en Manon bracht in korte tijd mijn mogelijkheden zowel bij de eigen werkgever als elders in kaart. Ze paste op een prettige en praktische manier haar werkwijze aan toen mijn situatie toch chronisch bleek.

Jan Kiefte