In het begin van het proces van het 2e spoor voelde ik veel weerstand, maar Marscha was erg geduldig en gaf mij het vertrouwen waardoor het gehele proces goed is afgerond. Het was een heftige rit maar met Marscha’s hulp is alles weer rustig en stabiel geworden en kan ik weer genieten van mijn leventje.

Marscha is iemand die hetzelfde doel voor ogen heeft en er alles aan doet om het proces tot een succes te maken zonder druk te leggen.

Ik ben Marscha erg dankbaar voor haar vertrouwen en haar hulp in dit proces. Je bent een topper!

J.L.

Marscha,

Wat een inzet heb je gedaan voor mij om het 2e spoor te begeleiden. Ik ben totaal niet digitaal ingesteld maar i.v.m. de afstand was dat wel noodzakelijk. Je dacht met me mee hoe ik het aan moest pakken en legde alles goed uit. Je was meelevend, begripvol en behulpzaam. Belde voor me waar nodig was en je had alle tijd voor me.

Je bent een fijne vrouw om mee samen te werken. Je begeleide me door het proces, je was een luisterend oor en stelde me op mijn gemak. Ik waardeer wat je voor me gedaan hebt en ik ben dankbaar voor je hulp tijdens deze voor mij uitputtende periode.

Angelien

Als je in een spoor 2 traject terecht komt, geeft dat logischerwijs een bepaalde druk en maak je je zorgen over het verloop. Maar als je begeleid wordt door een mensenmens zoals Marscha geeft dat ook rust en een vertrouwd gevoel in het proces.

Ik ben op een prettige en deskundige manier begeleid en ben daar oprecht dankbaar voor. De no nonsens instelling en het feit dat Marscha ook “hoort” wat je niet zegt maakt het dat je al snel vertrouwen krijgt in dat traject.

Jan

Ik heb spoor2 als heel fijn ervaren. Miriam is iemand die je laat ontspannen en naar je luistert. Ik heb echt heel veel aan Miriam gehad. Nogmaals bedankt voor alles!

Jos

Wat ik zo ontzettend fijn vind aan Manon is dat ze niet alleen met een stapeltje testjes, trucjes etc. komt, maar vooral de diepere laag pakt. Ik zou zeggen holistisch, als deel van een groter geheel. Hierin onderscheidt ze zich van andere loopbaan begeleiders/ coaches. Daarnaast is Manon eerlijk, geeft feedback en goede tips en kijkt naar wat ik nodig heb en wil.
Wat ik ook tof vindt is dat Manon me niet direct een oplossing “aansmeert”, maar eerlijk terugwijst naar mijzelf en dat zij zichzelf durft in te brengen. Dit gaf mij het gevoel van gelijkwaardigheid 🙏🙏🙏

Carin

Ik had afgesproken dat ik een berichtje zou sturen als de baby er was dus vandaar dat ik dat graag nog doe. Dit ook omdat ik je echt een heel fijn persoon vind je hebt me geïnspireerd en geholpen. Ook al was het je werk, zo laat je het niet overkomen en dat is mij positief bij gebleven. Ik wens je een heel fijn 2024 groetjes Jules.

Jules

Door de hulp en begeleiding van Manon als gids door de wildernis en het wilde westen die ontstaat tijdens het afscheid nemen, na bijna 33 jaar werkzaam te zijn geweest bij mijn werkgever, ben ik inmiddels beland in de rust en kalmte die zo van belang is voor mijn gezondheid.

Bedankt Manon, je bent de juiste gids voor ieder probleem.

Geert

Ik heb Marscha ervaren als een zeer toegankelijk en professioneel persoon die uitstekend in staat is om zich in anderen te verplaatsen. Ze weet op een doeltreffende manier het beste in mensen naar boven te halen en kan door gerichte vragen mensen zichzelf laten analyseren. Ik heb een zeer interessant en leerzaam traject met haar doorgemaakt, met een succesvolle re-integratie als eindresultaat.

De invulling van het traject voelde als een samenwerking; ze wist perfect aan te voelen wanneer sturing nodig was en wanneer een “standaard” werkboek niet voldeed.

Marscha, nogmaals hartelijk dank voor al je hulp en begeleiding!

M. Post

In een voor mij spannende en onzekere tijd maakte ik kennis met Marscha. De open, gezellige en flexibele werkwijze van Marscha lagen mij erg goed. Ik voelde mij door haar gehoord, gezien en begrepen. Ook was zij voor mij zeer goed te bereiken. Als ik ook maar iets te vragen had of als ik ergens mee zat, kon ik met haar contact opnemen en belde of mailde ze mij snel terug. Op alle mogelijke manieren dacht ze mee. Ze liet mij actief mee bepalen hoe er het beste invulling gegeven kon worden aan mijn 2e spoor-traject. Hierdoor sloot mijn traject naadloos aan bij wat ik nodig had. Door haar heb ik erg veel inzichten opgedaan en mezelf beter leren kennen. Hierdoor ben ik erachter gekomen wat er wel voor mij mogelijk was, wat er bij mij paste en wat niet. Bedankt voor de fijne en goede samenwerking en voor al jouw support.

Ben Mallens

In een hele intense en onzekere tijd werd Manon ingevlogen voor een tweede spoor traject. Manon had feilloos in de gaten wat ik nodig had en deed er alles aan om me daarin te helpen. Wat een verademing! Ik heb haar leren kennen als een vrouw met een enorm hart voor haar werk en haar cliënten. Ze vind haar werk overduidelijk heel erg leuk. Ze denkt op een fijne manier mee, is heel toegankelijk, heeft veel kennis in huis en ging vol voor wat het beste was voor mij. In de afgelopen periode was ze er echt voor míj́ en dat was heel fijn.

J.V.

Beste Manon,

Hartelijk dank voor deze rapportage en al jouw inzet gegeven aan Marinda!
Het was fijn om met jou samen te werken.

Wat een fijne 2e spoorcoach is Marscha!

Niet alleen de ‘standaard’ begeleiding maar nét dat beetje meer. Marscha heeft mij enorm geholpen door mij op de juiste momenten een spiegel voor te houden zodat ik anders naar mijzelf ben gaan kijken. Kwaliteiten van Marscha zijn; Sociaal, emphatisch, persoonlijk en praktisch. Echt een topper!

Susan

Ik heb enorm goede ervaringen gehad met Marscha. Ze is een super leuke spontane pittige vrouw, die alles super goed op orde heeft en die echt van aanpakken weet. Verder is ze een schat van een mens en heeft ze een enorm goed en warm hart.

Door haar heb ik geleerd hoe ik een onderscheidend curriculum vitae kan maken en hoe ik een goede sollicitatiebrief kan schrijven. Ook heeft ze mij verteld over het STAP-budget en hoe dat in zijn werk gaat. Verder heeft ze mij heel veel handige tips gegeven. Als ik vragen had kon ik altijd bij haar terecht.

Ik heb een super fijne samenwerking met Marscha gehad.

Lesley Wielink

Lieve Marscha,

Ik wil je heel hartelijk danken, voor de fijne begeleiding die ik van je heb gekregen.

We hebben een lach en een traan gedeeld, Hierbij had je een fijn luisterend oor, waarbij je me met de goede vragen weer op het juiste spoor bracht.

Ik heb het 360° boek wel eens bijna tegen de muur gegooid, maar het heeft me leren nadenken over, wat kan ik, wat wil ik en waar ligt mijn hart, hierdoor heb ik mezelf opnieuw leren kennen en ik mag er zijn.

Marscha, je bent een topper…dankjewel!

Anja Harink

— Ingezonden Brief—

“Lieve Manon,

Langs deze brief wil ik je laten weten hoe blij ik met je ben. Ik ben blij dat onze wegen zijn gekruist en ik je heb mogen leren kennen. Het is geweldig en apart! Ik wil je bedanken dat je me belde en ging vragen hoe het me gaat en luisteren en proberen me positief te houden en vertellen dat het allemaal goed komt. Je geloofde in mij vanaf het eerste gesprek. Je gaf me complimenten dat ik veel meer kan dan dat ik nu doe (werken bij Action).

Je steun, je geloof in mij, je aanmoediging, je optimistische gesprekken, je hulp met met alle motivatiebrieven en CV’s schrijven en zoeken naar de beste voor mij. Dat waardeer ik enorm.

Ik heb nu een droombaan dankzij jouw inzet in mij. Mijn leven is daardoor makkelijker, fijner en plezieriger geworden. Ik heb geen dagelijkse stress meer met mijn nieuwe baan. Duizend keer ervoor bedankt. Nooit zal ik vergeten wat je voor mij gedaan hebt. Één jaar met jou samenwerken heeft mij gegroeid in het leven. Ik heb een andere kijk genomen en gewoon geprobeerd om iets anders te gaan doen.

En heb ik een spreuk gevonden die past in mijn leven: “Er is maar één weg naar geluk en dat is ophouden je zorgen te maken over dingen die buiten je bereik liggen” (Epictetus).

Manon, nogmaals hartelijk dank.

Groetjes, Douvile

Douvile

Zojuist hebben wij een beslissing van het UWV ontvangen inzake onze medewerker. Zij heeft een IVA uitkering toegekend gekregen. Manon, ik wil je hierbij enorm bedanken voor jouw rol en inzet in dit traject. Dankzij jou is het voor alle partijen goed afgelopen, dus alle eer komt jou toe!

Monique in ‘t Veld

Manon en ik kwamen afgelopen Mei met elkaar in aanraking. Helaas pastte mijn werk totaal niet meer bij mij en begon ik een outplacement traject bij haar. Hierin heeft ze me zo veel handvaten gegeven dat je je weer beseft dat je alles, maar dan ook echt alles zelf in handen hebt. Ze staat dag en nacht voor je klaar en is een aanrader voor een ieder die hulp in zijn/haar loopbaan nodig heeft.

Fabian Jonkers

Een jaar geleden ben ik na 1 jaar ziektewet bij Manon terechtgekomen. Samen hebben wij geprobeerd om een andere baan te vinden. Helaas is dat niet gelukt. Toch heb ik een hele fijne samenwerking gehad. Met al mijn vragen kon ik bij haar terecht. Zelfs in haar vakantie. Manon is een spontane, sportieve en vrolijke vrouw die alles doet om er het meeste eruit te halen. Een AANRADER voor als je in de situatie komt na 1 jaar ziektewet.

Hanneke van den Berg

Beste Anouk,

Ik wil ik je heel erg bedanken over de leerzame , gezellige en behulpzame gesprekken die we de afgelopen weken hebben gehad. Had nooit verwacht dat ik wat positiever over mezelf zou denken. Dankzij jouw hulp, steun en luisterend oor ben ik zo anders gaan denken over bepaalde dingen. Kortom ik heb er geen woorden meer voor hoe blij ik ben dat jij mij reintegratiebegeleidster mocht zijn. Je bent een topper!!!

Dariva

Hee Anouk,

Ik heb een fijne tijd gehad met jou samen er achter gekomen wat ik graag wil in de toekomst wat past precies bij me alle tijd en ruimte gegeven soms kwam ik er even niet aan toe maar dat was geen enkel probleem ook kon ik mezelf bij je zijn en kon ik altijd mijn verhaal bij je kwijt en ook kon ik heerlijk met je lachen! Als ik je belde stond je voor me klaar en keek je altijd na oplossingen! Bedankt voor deze mooie tijd!!!

Je bent een goed mens!!!

Een heldere communicatie naar beide partijen. Niet bang om helderheid te creëren.

 

 

 

Bedankt voor je steun en het feit dat ik je altijd en overal kan bereiken. Ondanks dat ik het een moeilijk proces vond, (voor mezelf) zag jij toch de mens achter mijn bracht wat positiviteit en humor tijdens onze Teams-afspraken. Dank daarvoor!!

AnneMarie Schuiling

Beste Anouk,

Je hebt mij goed geholpen tijdens het traject. Ondanks dat het traject sneller afliep dan dat we dachten, heb ik de tijd als heel fijn en vertrouwelijk beschouwd. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij jou!

Shirley

Manon heeft me ongeveer 3 maanden begeleid. Deze begeleiding heb ik als zeer prettig en persoonlijk ervaren (ondanks de coronatijd). Via Skype hebben we veel met elkaar gesproken en kon ik met al mijn vragen bij haar terecht. Ik heb veel nieuwe interessante inzichten verkregen waarmee ik aan de slag kan. Manon is een enthousiaste en vrolijke coach de ik iedereen kan aanraden!

J. de Burger

Wat was dat bijzonder, de matrixsessie hoofd leegmaken met Manon. Ik begon met mijn hoofd vol gedachten en verantwoordelijkheden en na een uurtje met Manon wist ik niet meer waar ik me eerder zo druk over maakte. Ik was het niet vergeten, maar ik was het wel kwijt… Ik volg nu nog steeds de aangegeven methode en mijn hoofd blijft leeg.

Eva

Ben Manon enorm dankbaar voor het luisterend oor, het vertrouwen dat ze mij heeft gegeven en de tijd die ik mocht gebruiken om weer beter te worden. Ze is duidelijk, positief en een warme persoonlijkheid. Mede door haar inzet zie ik met vetrouwen uit naar mijn nieuwe baan.

Marloes

Manon,

Bedankt voor je geduld.
Bedankt voor je kennis.
Bedankt voor je uitleg.
Bedankt voor je begeleiding.
Bedankt voor je vertrouwen.
Bedankt voor je medeleven.
Bedankt voor je spontaniteit.
Bedankt voor je lach.
Jan

“Het valt direct op: de kleur roze. Mooi zacht, bescheiden, zoet, en lief. Niets van deze associaties past bij Soetkeez! De woorden, stoer, eigenzinnig, lef en kracht: dat past. Wat een ervaring, en wat een power die Manon! Een frisse reisgids die een rugzak vult met nieuwe kansen, en ontdekkingen. “

Gusta

Een heerlijke losse omgang waardoor je heel ontspannen het gesprek kan voeren. Als je iemand nodig heb voor de reïntegratie dan is Manon zeer zekers een aanrader. In mijn geval zou ik geen ander willen wensen, ze heeft mijn heel goed gesteund en geholpen.

Danielle Knipscheer

Manon is een spontaan persoon, erg gedreven en gemotiveerd in haar werk. Zij heeft mij goed geholpen tijdens mij re-integratie traject, zij gaf mij zelfvertrouwen, ik voelde mij op mijn gemak en zij legt alles stapsgewijs uit. Wat heeft geresulteerd in een nieuwe baan!

Esther

Beste Manon,

Bij deze wil ik jou bedanken voor de ondersteuning en begeleiding welke ik mocht krijgen tijdens mijn ziektewet periode via Soetkeez, ik heb jou ervaren als een oprechte en eerlijke persoonlijkheid met zeer goede kennis van zaken en heb nooit het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond, motto afspraak is afspraak past precies bij jou.

Mw G. Zweers/Lenters Radewijk

Aan Manon Vasterd als re-integratiecoach heb ik veel gehad, ze heeft mij geholpen om nieuwe inzichten te krijgen in mijzelf in wat er mogelijk is als je je eigen werk niet meer kunt doen. Haar spontaniteit en doortastendheid zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde.

Monique Lenters

Soetkeez is een zeer vakbekwaam re-integratie bedrijf. Eigenaresse Manon Vasterd weet vaak al na het eerste kennismakingsgesprek wat je wilt, wat je kan en wat je doelstelling is. Ze blijft je tot het laatste moment begeleiden. Ze is open en direct en dat verwacht ze ook van jou. Altijd een open en eerlijk gesprek gehad. Ik had het niet beter kunnen treffen!

Han

Manon heeft mij meer dan een jaar begeleid, wat een passie voor haar vak ! Maar vooral haar optimisme werkt aanstekelijk, ze geeft echt om haar cliënten. Manon stond altijd voor me klaar, via mail of telefoon. Manon is enthousiast, betrokken, vrolijk ,begaan met haar cliënten .zakelijk en vooral heel eerlijk. Manon bedankt voor je hulp !!

Joke Groot

Na eerst langdurig uitgevallen te zijn leek er door een late diagnose en behandeling toch zicht op (gedeeltelijk) herstel en werkhervatting. De WIA-keuring naderde snel en Manon bracht in korte tijd mijn mogelijkheden zowel bij de eigen werkgever als elders in kaart. Ze paste op een prettige en praktische manier haar werkwijze aan toen mijn situatie toch chronisch bleek.

Jan Kiefte