Marscha TrentelmanMarscha Trentelman

De nieuwste reisleidster binnen het reislustige en dynamische SoetkeeZ-team is Marscha. Marscha is net als Manon en Anouk een ervaren en betrouwbare reisleidster. Door haar persoonlijke en individuele aanpak behalen medewerkers samen met haar stap voor stap de gezamenlijk gestelde doelen. Hierbij staan herstel en terugkeer naar duurzaam passend werk centraal. Door samen op ontdekkingsreis te gaan; door goed te luisteren, door te vragen, te observeren en te analyseren weet Marscha de juiste route uit te zetten en deze samen met haar kandidaten te bewandelen. Samen op weg naar herstel en passend werk.

Een rugzak vol ervaring

Na afronding van haar studie aan de Hogehotelschool in Maastricht heeft Marscha ruim 11 jaar gewerkt in een middelgroot productiebedrijf, waar zij is doorgegroeid tot HR manager. Als HR-manager heeft ze alle facetten van het HR vak voorbij zien komen, waaronder ook ziektebegeleiding, re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Het begeleiden en coachen van medewerkers was waar haar hart sneller van ging kloppen en waar ze meer mee wilde gaan doen. De overstap om te gaan werken als HR-adviseur en coach was dan ook een logische vervolg stap voor haar. Marscha is actief als re-integratie & loopbaan coach, stress & burn-out specialist en als HR-adviseur.

Let’s go on an adventure

Klanten en opdrachtgevers waarderen Marscha om haar plezierige en gestructureerde aanpak en ervaren haar als een fijne sparring-partner. Ieder traject en project ziet Marscha als maatwerk en als een ware ontdekkingsreis. Door haar open, nieuwsgierige, empathische houding en haar luisterend oor gaat ze samen met de medewerkers op pad, samen op avontuur. Ze is betrokken en loyaal, maar kan ook daar waar nodig een spiegel voorhouden en confronteren, dit alles om het verschil te maken, inzicht te geven in bestaande patronen en de gewenste doel en te behalen.